Новини про зірок
Подобається

Лілія Ребрик порадувала шанувальників зворушливим фото зі своєю родиною

12/07/2018     Автор: Катерина Гук
Лілія Ребрик порадувала шанувальників зворушливим фото зі своєю родиною

Відома українська телеведуча "Ранок з Україною" Лілія Ребрик, поділилася на своїй сторінці в Інстаграм милим фото своїх батьків, які відзначають 38 річницю з дня весілля.

«Рівно 38 років тому, 12 липня на Петра і Павла в м. Чернівці йшов сильний дощ. Кажуть, це на щастя !!! Так !!! На щастя одружилися мої батьки! Сьогодні вони відзначають своє «ртутне» весілля. Щасливі, красиві, люблячі, мають двох дочок і двох онучок. Щастя є! І я це точно знаю). Люблю вас. Гортайте фото. І пишіть на кого я все ж схожа. Адже кажуть, що люди, коли щасливі разом — з роками стають схожими один на одного. І це правда!»- підписала фото телеведуча.

Популярне: Андрій Данилко анонсував останній виступ Вєрки Сердючки

Користувачі відразу відреагували на досить зворушливий знімок такими коментарями: «Ви татова дочка !!!», «Класно !!!» «Вітання Батькам)))», «Міцного Здоров'я, Щастя, Любові, сімейного затишку та Божого Благословення їм і всій сім'ї »,« Очі як у тата, а так на маму схожі »- підписали під фото підписники телеведучої.

Користувачі відзначили, що Лілія дуже схожа на батька. До того, ж актриса також цей факт часто згадує в своїх інтерв'ю. Що саме завдяки її сильному характеру, такого як у тата, їй пощастило домогтися того, чого вона все життя хотіла.

Нагадаємо, Лілія Ребрик стала відомою в 2006 році, завдяки тому, що стала ведучою прогнозу погоди на каналі СТБ. Також в 2008 році була ведучою шоу «Танцюють всі».

 

 

Рівно 38 років тому, 12 липня на Петра і Павла в м. Чернівці йшов сильний дощ. Кажуть, це на щастя…….))) Так!!! На щастя одружилися мої батьки!❤️❤️❤️ Сьогодні вони святкують своє «ртутне» весілля. Щасливі, красиві, люблячі, мають двох донечок і двох онучок. Щастя є! І я це точно знаю). Люблю вас❤️❤️❤️ Гортайте фото. І пишіть на кого я все ж таки схожа. Адже кажуть, що люди, коли щасливі разом- з роками стають схожими одне на одного. І це правда! #38роківразом #ртутневесілля #мамаітато #дикасімейка

Публикация от Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)