Новини про зірок
Подобається

Вагітна Світлана Тарабарова порадувала шанувальників новим ніжним фото

11/07/2018     Автор: Катерина Гук
Вагітна Світлана Тарабарова порадувала шанувальників новим ніжним фото

Світлана Тарабарова — відома українська співачка, днями порадувала своїх шанувальників новим знімком в соцмережі Інстаграм, де вона вагітна.

Шанувальники одразу відреагували на цю публікацію захопленими коментарями: «Ви виглядаєте на 1000 балів!Бажаю вам успіху в реалізації своїх бажань! Також щоб ваш малюк був здоровим — це найважливіше в даний момент! Ви мені дуже подобаєтеся, залишайтеся енергійної як зараз !!! »,« Ти дуже світла і щира людина »,« Ви завжди шалено щаслива !!!! ».

Популярное: «Це ж чудо»: Оксана Марченко зачарувала фото з новонародженим, шанувальники вітають

Світлана Тарабарова стверджує, що відчуває себе дуже натхненно, від того, що чекає дитину. Її захоплює це положення, яке важко описати словами. Також, вона постійно пише вірші. Буквально щодня. Завдяки крихітці, яку вона носить під серцем, її світ повністю змінився і наповнився новими фарбами. Співачка почувається абсолютно щасливою.

Незважаючи на своє становище, артистка продовжує виступати на сцені. Вагітність їй в цьому абсолютно не перешкода. Завдяки нарядам, які прекрасно це маскують, вона з легкістю змогла приховувати довгий час своє цікаво становище.

Нагадаємо, нещодавно Світлана Тарабарова одружилася Олексієм Бондарем, який на 14 років старший за неї. «Він дуже уважний, розумний, мудрий. Можна нескінченно перераховувати його кращі якості! Льоша дуже багато чому мене навчив, він мене змінив, вплинув на мій внутрішній стан »- говорить про улюбленому Світлана.