Новини про зірок
Подобається

Скільки зарабляють українські зірки на корпоративах

11/07/2018     Автор: Катерина Гук
Скільки зарабляють українські зірки на корпоративах

Якою буде сума гонорару в українських зірок на корпоративах залежить від багатьох чинників. В основному ця сума коливається від 3000 до 20 000 євро.

Гонорари зірок, які знаходяться в топі, може становити близько 20 000 євро. А ті, хто, наприклад, тільки почав кар'єру, або вже не є дуже популярним, може становити від 2000-7000 євро.

Популярне: «Це ж чудо»: Оксана Марченко зачарувала фото з новонародженим, шанувальники вітають

Наведемо кілька прикладів. Популярна співачка Руслана Лижичко відмовляється називати суму свого гонорару, проте пояснює, що її творчість вже не дуже затребуване на батьківщині, так як вона виступає зі старою програмою, в основному, в Європі та Америці. Але, каже, якщо напише кілька нових пісень, ціна за корпоратив різко зросте.

Одна з найулюбленіших зірок — Тіна Кароль, бере за свої виступи близько 35 000 доларів. Це пояснюється тим, що графік співачки дуже щільний, до того ж вона є дуже затребуваною на сьогоднішній день.

Володимир Зленський може назвати суму рівну 60 000 доларів. Це ціна за 1 годину виступу «95 кварталу». Що стосується виступу в якості тамади або сольного номера, то це обійдеться в 40 000 доларів.

Запросити популярну співачку Таїсію Повалій буде коштувати близько 20 000 доларів. Хоча, в Україні, останнім часом її концерти не так затребувані, як в Росії.

Що стосується Ані Лорак, то сума її гонорару становить близько 30 000 доларів за один виступ.

Важливим фактом є те, що артист сам приймає рішення, скільки йому просити і до кого йти на корпоратив. Але, великим плюсом є те, що з кожним можна домовитися.