Новини про зірок
Подобається

«Маша, ви приголомшлива!»: Єфросиніна здивувала всіх своїм неординарним образом

11/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Маша, ви приголомшлива!»: Єфросиніна здивувала всіх своїм неординарним образом

Всіма улюблена телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram. 

Вона поділилася знімком в шоурумі свого улюбленого дизайнера. Також приміряла багато красивих речей і один такий образ нам показала.

 "От я взагалі не drama queen, якщо чесно… Але варто мені зайти в шоу рум @ivfrolov #понеслася" — кумедно підписала кадр Єфросиніна.

Популярне: «Татова донечка»: Галина Безрук показала зворушливе фото з чоловіком і донькою

Фанати високо оцінили стильний наряд свого кумира: "Неймовірна!", "Яка красива", "Маша, ви приголомшлива!", "Еротично…", "Палехче", "Ти —Лучшааааяяяя!!!!!".  

Раніше розповідалося про те, що Маша Єфросиніна часто показує сім'ю: чоловіка Тимура і дітей Нану і Олександра. Цього разу зірка наочно продемонструвала, як підросли її малюки і виклала з ними фотографію.

Також одна з найулюбленіших телеведучих українських глядачів Маша Єфросиніна поділилася в своєму мікроблозі відео, де у кадрі вона щаслива й усміхнена позує на тлі відомого оздоровчого спа-комплексу, розташованого недалеко від Львова.

У коментарі до фото теледіва пояснила, що вони з чоловіком Тимуром Хромаєвим дуже люблять відпочинок в форматі – «два з половиною дня», в рамках якого вони не тільки відпочивають, а й беруть участь в культурних заходах.