Новини про зірок
Подобається

«Всі в маму»: Дядя Жора показав фото з дружиною та красунями-дочками

10/07/2018     Автор: Віра Грицишин
«Всі в маму»: Дядя Жора показав фото з дружиною та красунями-дочками

Ні для кого не секрет, що в родині гумориста Дяді Жори панує спокій і любов, а в тілі сила і дух.


Зовсім недавно він став щасливим батьком вже трьох дітей. І тепер в сім'ї вже стало чотири дівчини. Він відмінний чоловік для своєї дружини і також відмінний тато для своїх трьох дочок.

Зі своєю сім'єю від відвідує безліч красивих місць, ходить на пікніки в сімейному колі і просто працює собі на втіху і навіть не проти іноді поексперементувати над особистим іміджем.


У його Instagram профілі досить таки багато фотографій зі своїми рідними. Його підписникам теж подобається його сім'я і це можна легко побачити з коментарів по його фото.

Наприклад, під фотографією з пікніка на День сім'ї, де він привітав всіх безліч таких: «Хороша фото! Супер! Аміна так на маму схожа! Всього вам найкращого! »,« І Вас зі святом родини! Здоров'я, благополуччя, щастя так тримати !!!! Ви Супер сімейка, я вами просто пишаюся »,« Спасибі) і Вас зі Святом !!! Всього самого доброго Вашої позитивної сім'ї, щастя, любові і здоров'я ».

Шанувальники відмітили неймовірну красу його дочок, які дуже похожі на маму. Особливу увагу привернула старша дочка, яка дуже подорослішала.

У той же час Дядя Жора не втратив колишній потенціал, він як і раніше знімається в різних видах шоу, програмах і просто робить веселі відео та фото для своєї постійної аудиторії і у вільний для себе в час відвідує тренажерний зал і радить всім.

Також він собі може і дозволити вийти з друзями, посидіти з ними в барі чи ресторані і не забуває і про дружину, запрошуючи її на романтичні вечері, водячи в ресторани.