Новини про зірок
Подобається

«Біля моря»: Переможець «Євробачення-2017» вперше після важкої операції зняв кліп

10/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Біля моря»: Переможець «Євробачення-2017» вперше після важкої операції зняв кліп

Переможець популярного шоу "Євробачення" Сальвадор Собрал презентував новий відеокліп на пісню Cerca del Mar, щоперекладається, як «Біля моря», передає Корупція.Стар

Варто зазначити, що ще під час "Євробачення-2017" у Мережу просочилася інформація, що представник Португалії Сальвадор Собрал серйозно хворий. Втім, це не завадило артисту своїм голосом і проникливою піснею підкорити всю Європу і стати переможцем пісенного конкурсу. 

Пізніше преса повідомила, що Сальвадору потрібна термінова операція з пересадки серця, у співака був вроджений порок. Вже у вересні артиста терміново госпіталізували, і три місяці він чекав відповідного донора для пересадки. У грудні минулого року в госпіталі Санта-Круз Сальвадору зробили складну чотиригодинну операцію, яка пройшла успішно.

Популярне: "Ти хотіла світового успіху? Ось він!": Лінденманн звернувся до Лободи

Зараз артист вже повернувся до колишнього життя і навіть встиг зняти кліп. 

Днями стало відомо, що Сальвадор представив світу своє нове відео на пісню Cerca del Mar ( «Біля моря»). У чорно-білому кліпі з'являються лише дві людини — Сальвадор і малий хлопчик. Обидва переживають найрізноманітніші емоції — від радості до болю. Лише в кінці відео з'являються кольорові кадри. 

Багато шанувальників Сальвадора Зібрала зауважили, що він відмінно виглядає зараз.