Новини про зірок
Подобається

«Заховала чоловіка за сімома замками»: Подробиці особистого життя телеведучої Слави Фролової

09/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Заховала чоловіка за сімома замками»: Подробиці особистого життя телеведучої Слави Фролової

Популярна українська телеведуча і зірка теле-шоу "Україна має талант" Слава Фролова тримає потай від преси своє особисте життя. Хоча жінка вже давно щаслива мама двох діточок: сина Марка та доньки Серафими, але от хто цивільний чоловік Слави Фролової невідомо й всім добре відомо, що вона ніколи не перебувала в офіційному шлюбі, передає Корупція.Стар

У дитинстві Мирослава захоплювалася малюванням, тому батьки порадили їй вступити в художнє училище, після закінчення якого Слава Фролова стала ведучою телепрограми про мистецтво.

Почала свою телекар'єру в Одесі, пізніше Мирослава переїхала до Києва. Активна натура Слави вимагає постійного саморозвитку, і вона, не дивлячись на високу зайнятість, телеведуча отримала ще дві режисерські освіти в Київському національному університеті. Завдяки цьому Фролова змогла більш професійно ставитися до своєї справи.

Щільний робочий графік, безліч професійних планів не заважали телеведучій займатися своїм особистим життям. Цивільний чоловік Слави Фролової був щасливий дізнатися, що вона скоро подарує йому сина. Хоча вагітність привела до того, що вона набрала зайву вагу. Але сильна духом і цілеспрямована Слава, доклавши сил, змогла за короткий час скинути непотрібні кілограми та знову прийти в прекрасну форму.

Популярне: "Ти хотіла світового успіху? Ось він!": Лінденманн звернувся до Лободи

Мирослава нічого не розповідає про те, як складається її життя поза роботою, але кажуть, що свого сина Марка їй довелося виховувати одній. Хоча, можливо, вона тільки вдавала цей факт, щоб не розповідати нікому, хто є батьком хлопчика. Коли через вісім років після появи на світ Марка колеги телеведучої помітили, що вона знову готується стати матір'ю, то спробували дізнатися, про чергового коханого теледіви, але і на цей раз вона залишилася непохитною в своїх принципах, відповідно до яких не вважає за потрібне ознайомлювати громадськість з подробицями свого приватного життя.

Але, попри те, чи існує чоловік Слави Фролової, або його немає, дівчина відчуває себе цілком щасливою — вона займається улюбленою справою, вдома її чекають прекрасні діти, і, напевно, коханий чоловік, який готовий стати чоловіком Слави Фролової, як тільки вона погодиться на його пропозицію. В одному з інтерв'ю Слава зізналася, що її мужчина, як і вона, захоплюється мотоциклами. Телеведуча каже, що її напружена робота вимагає активного відпочинку, тому що постійне спілкування з людьми забирає багато енергії, яку вона відновлює, катаючись на мотоциклі або автомобілі.