Зіркові скандали
Подобається

«Це не культурно і не красиво!»: Настя Каменських розізлила власних шанувальників

09/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Це не культурно і не красиво!»: Настя Каменських розізлила власних шанувальників

Люди не перестають говорити про останні фотографії Насті Каменських

 

Популярне: "Ти хотіла світового успіху? Ось він!": Лінденманн звернувся до Лободи

Після того, як Настя Каменських схудла і стала володаркою ідеальних форм, в Instagram співачки стали все частіше з'являтися відверті, провокоційні і "голі" знімки. І навіть не дивлячись на критику з боку шанувальників, Настя продовжує розбурхувати Мережу пікантними кадрами.

Так, днями Каменських опублікувала на своїй сторінці гаряче фото. На ньому знаменитість позує в спідній білизні, демонструючи апетитні форми. І хоча на фотографії не видно обличчя Насті, кадр все одно викликав бурю обговорень в коментарях. На думку передплатників, такі фотографії абсолютно не красять зірку, а виглядають пошло, вульгарно і дешево.

Це не перший скандал стосовно її фотографій. Через фотографії популярної української виконавиці Насті Каменських розгорівся черговий скандал серед її фанатів декілька днів тому.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм виконавиця опублікувала знімок з Голлівуду. Саме там зараз проводить свій вільний час Каменських. Співачка розповідала, що це була її мрія — ройтися доріжками, на яких відзначені світові зірки. І тут вона опублікувала абсолютно голий знімок. Шанувальники накинулись на співачку і навіть масово почали відписуватись від її акаунту.

 

#laladay in #lalaland ??‍?

Публикация от Настя Каменских (@kamenskux)