Стильна і сексуальна: Тіна Кароль продемонструвала стрункі ноги у екстремальному міні

09/07/2018     Автор: Катерина Гук
Стильна і сексуальна: Тіна Кароль продемонструвала стрункі ноги у екстремальному міні

Відома українська співачка Тіна Кароль продемонструвала шанувальникам свої стрункі ноги, передає Корупція.Стар

Нещодавно у Мережу потрапили нові фотографії пупулярної української співачки Тіни Кароль, на яких вона позує в спокусливому вбранні, оголивши ноги.

Варто зазначити, що Тіна Кароль вже давно кумир тисячі меломанів, тому за її життям стежить величезна кількість прихильників. Тому фани не залишають непоміченим нічого: ні вихід нових пісень Тіни, ні появи співачки на світських заходах. Зауважимо, що зірка ще та модниця, і щоразу вибирає для виходів у світ незвичайні й стильні образи.

Популярне: "Ти хотіла світового успіху? Ось він!": Лінденманн звернувся до Лободи

Так, на одному з недавніх заходів вона вирішила зробити ставку на сексуальність і привабливість, вибравши ультракоротку сукню. На публіці Тіна Кароль блищала в мініатюрній атласній сукні на тонких бретелях ніжно-блакитного кольору. Образ доповнював кольорова накидка і босоніжки з гострим носком. Також співачка зробила свою фірмову зачіску з мокрим ефектом і вибрала яскраву помаду. Виглядала співачка дуже стильно, і дуже сексуально.

 

«Современная леди не плывет по течению, как было принято раньше, она не такая сдержанная, поэтому открыта к новшествам и не боится вести себя вызывающе, не стесняется «кричащих проявлений». Потому что они привлекают внимание к ее личности и к ее основному месседжу. Она ведет открытый дневник: в инстаграме, фейсбуке — да где угодно. Там ее эмоции, события, размышления. И, конечно же, ощущать свободу и полет очень важно для современной женщины.» —Тина Кароль? #тинакароль

Публикация от Тина Кароль (@tinakarol_fantina)