Новини про зірок
Подобається

«Схудла і щаслива»: Тетяна Песик показала неймовірні фото з відпочинку в Іспанії

09/07/2018     Автор: Яна Романська
«Схудла і щаслива»: Тетяна Песик показала неймовірні фото з відпочинку в Іспанії

Тетяна Песик — відомий український комік з Тернополя, яка відома всім завдяки гумористичному телешоу "Країна У". Відзначилась дівчина також у "Лізі Сміху", після чого її популярність тільки зросла. Таня також підмінювала вагітну Олену Кравець у "Кварталі".

Багатьох цікавить особисте життя дівчини, адже її екранна роль дівчини Володьки настільки їй підходить, що всі вважають, що й в реальному житті пара разом. 

Популярне: "Ти хотіла світового успіху? Ось він!": Лінденманн звернувся до Лободи

Нагадаємо, що Тарас і Таня стали відомими після зйомок в українському скетчкомі "Країна У". Там вони грають сільську пару Таньку та Володьку. Відома фраза жартівників: «Володька, не позор мене…».

Як говорить сама Тетяна, на відміну від екранної ролі, в житті Танька і Володька просто друзі. Тарас Стадницький, що є Володькою, у свої 34 вже давно одружений і має двох донечок. Тетяні зараз 29 і вона в активному пошуку свого єдиного. 

— Я якось ще так перебираю поки що, — жартує Таня. — Наразі не зустріла чоловіка, який би мене не розчарував… З’явилась така тенденція, що жінки повинні виявляти ініціативу у стосунках. Хотілося б бачити біля себе сильного, доброго, чесного… Чоловік має бути вірним, щоб на нього можна було у всьому покластися. 

Ну, як би там не було, головне, що дівчині зараз добре і життя її повністю влаштовує. 

Зараз дівчина знаходиться на відпочинку в Іспанії. Компанію їй склав вищезгаданий Володька. Дівчина ділиться з своїми шанувальниками фотографіями у своєму Інстаграм: в купальнику позує на фоні чарівних краєвидів Ібіци. 
 

Під однією з них вона написала: 

"Сьогоднішній день провели на Formenterа. Неймовірний острів з чудовими краєвидами і мега крутими пляжами. А це вид з ресторану де все подають великими порціями ??? Це був незабутній день❤️ А тепер трішки фотокарточок!"

Дівчина демонструє ідеальну фігуру і зваблює своїх шанувальників різноманітними позами.

Після відпочинку Таня планує активно включитися в роботу, адже поїхала у відпустку, щоб відпочити і набратися натхнення. Бажаємо їй успіху!

 

?#formentera

Публикация от Тетяна Песик (@tanet_vip)

 

Друзі?Всім привіт! Ми з Володькою зараз знаходимся з @turagentstvo_druzia в яхт турі на Ібіці і хочемо зробити вам сюрприз. Залишайте коменти під цим відео і троє людей отримають відкритку прямо з Іспанії із нашими найкращими побажаннями Коменти треба залишити до п‘ятниці до 18.00. Після цього ми вибиримо по 3 щасливці кожен і повідомимо хто отримує привіт з Ібіці? Всім успіхів і бігом коментуємо ❤️#ibiza

Публикация от Тетяна Песик (@tanet_vip)

 

Freedom ❤️ #ibiza

Публикация от Тетяна Песик (@tanet_vip)