Новини про зірок
Подобається

Королівське торжество: Кейт Міддлтон і принц Вільям хрестили сина

09/07/2018     Автор: Катерина Гук
Королівське торжество: Кейт Міддлтон і принц Вільям хрестили сина

9 липня Великобританії відбулося радісна подія: хрещення молодшого сина Кейт Міддлтон і принца Вільяма, передає Корупція.Стар

Буквально кілька годин тому в каплиці Святого Джеймса відбулися хрестини молодшого сина Кейт Міддлтон і принца Вільяма, Луї. Саме тут кілька років тому проходила і церемонія хрещення принца Джорджа. Відомо, що в момент хрещення поруч з маленьким принцом знаходилося відразу шість близьких людей Кейт і Вільяма: давні друзі королівської сім'ї Ніколас Ван Катсу, Гаррі Обрі-Флетчер і Гай Пеллі, леді Лаура Мід, шкільна подруга Кейт Ханна Картер і кузина Міддлтон Люсі Міддлтон. Зауважимо, що хресні батьки не є членами королівської сім'ї.

На хрещенні Луї були присутні багато членів монаршої родини: принц Джордж і принцеса Шарлотта, Меган Маркл і принц Гаррі, принц Чарльз, Піппа Міддлтон і інші.

Популярне: "Ти хотіла світового успіху? Ось він!": Лінденманн звернувся до Лободи


Після хрещення гості відправились в Кларенс-хаус, де Кейт і Вільям організували святковий прийом. Головним частуванням став весільний торт Кейт Міддлтон і принца Уільма, який подружжя зберігають з 2011 року. Це своєрідна королівська традиція: шматочками цього торта пригощали і на хрестинах Джорджа і Шарлотти.

Головною героїнею вечора стала Кейт Міддлтон. Для важливої ​​події герцогиня Кембриджська вибрала бежеву сукню і оригінальну капелюшок.