Плітки
Подобається

«Історія з Тіллем занадто прекрасна»: Продюсер Світлани Лободи розповіла про роман з солістом Rammstein

09/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Історія з Тіллем занадто прекрасна»: Продюсер Світлани Лободи розповіла про роман з солістом Rammstein

Продюсер популярної української співачки Світлани Лободи розповіла, як Тілль Лінденманн відреагував на вагітність співачки, передає Корупція.Стар


Нагадаємо, що у травні 2018 го Світлана Лобода вдруге стала мамою. Про поповнення в родині артистки відомо небагато — в Америці вона народила дочку, ім'я якої до сих пір ховається від преси. Не розповідає співачка і про те, хто став батьком дитини. 

Однак шанувальники Світлани впевнені — малюка вона народила від соліста групи Rammstein Тилля Лінденманом. До сих пір артисти не коментували чутки про свій роман, і лише днями стали відомі деякі подробиці. В інтерв'ю Karabas Live продюсер Світлани Нателла Крапівіна розповіла про особисте життя артистки.

«Я поважаю особистий простір Світлани і не ставлю їй зайвих питань. Знаю, що у Свєти є відносини, але не можу нічого коментувати, тому що це її територія. Я туди ніколи не заходжу. По-перше, мені так спокійніше. По-друге, історія з Тіллем занадто прекрасна сама по собі », — зазначила Нателла.

Популярне: "Ти хотіла світового успіху? Ось він!": Лінденманн звернувся до Лободи

І, незважаючи на те, що нічого конкретного продюсер не розказала, вона ще більше заінтригувала фанатів Світлани, зізнавшись, що Тілль все ж знав про її вагітність.

«Коли історія потрапила в ЗМІ, Тілль вислав Світлані багато видань жовтої німецької преси. І написав: «Ти хотіла світового успіху? Ось він. Насолоджуйся! ». 

Рано чи пізно Світлана сама захоче розповісти свою історію, а на сьогодні вона належить тільки їй, і не має до мене жодного відношення », — заявила Крапівіна.