Новини про зірок
Подобається

«Засуджувати легко …»: Брежнєва здивувала шанувальників своїм зверненням

08/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Засуджувати легко …»: Брежнєва здивувала шанувальників своїм зверненням

Екс-солістка «ВІА Гри» Віра Брежнєва здивувала шанувальників своєю ідеєю, передає Корупція.Стар.

На сторінці в соціальній мережі Інстаграм артистка опублікувала свій чорно-білий знімок і розповіла про те, що вже довгий час займається проблемою ВІЛ-інфікованих.

Популярне: "Ти хотіла світового успіху? Ось він!": Лінденманн звернувся до Лободи

За словами Брежнєвої, на сьогодні існує величезна проблема в суспільстві, до таких людей належать більшість ставиться з побоюванням через що інфіковані стають буквально ізгоями.

Віра розповіла, що вирішила запустити новий благодійний проект, який допомагатиме людям які опинилися в такій складній життєвій ситуації, як фінансово так і психологічно.

"Сьогодні запускається дуже важливий проект-платформа Ніхто не Зайвий, де буде проходити збір коштів на підтримку людей, що опинилися у важкій життєвій ситуації. Я вже кілька років займаюся проблемою ВІЛ-інфекції та знаю, що найскладніше доводиться тим, кого відкидає суспільство. Засуджувати легко, а дати людям шанс на майбутнє можна … ", — сказала вона.

Шанувальники виконавиці гаряче підтримали її ідею.

«Яка розумниця !!! Браво »,«Я скажу коротко: Ви прекрасна жінка, мама, сестра, дружина. Творіть і передавайте свою любов далі »,« Підтримую! Побільше б таких людей, як ви».

 

Сегодня запускается очень важный проект—платформа Никто Не Лишний, где будет проходить сбор средств на поддержку людей, оказавшихся в тяжелой жизненной ситуации. Я уже несколько лет занимаюсь проблемой ВИЧ-инфекции и знаю, что сложнее всего приходится тем, кого отвергает общество. Осуждать легко, а дать людям шанс на будущее можно здесь nooneleftbehind.ru/ru От нас с вами зависит судьба этих людей, Прочитайте их историии и поддержите! Это важно! #никтонелишний. P.s. Репост приветствуется миром ❤️

Публикация от Vera Brezhneva (@ververa)