Новини про зірок
Подобається

«В Таран із нею напружені стосунки»: Погляньте на третю дружину-красуню Андрія Доманського

08/07/2018     Автор: Катерина Гук
«В Таран із нею напружені стосунки»: Погляньте на  третю дружину-красуню Андрія Доманського

Наслідком насиченого особистого життя популярного українського телеведучого Андрія Доманського стало п'ятеро його чарівних дітей, проте народжених, правда, від різних жінок, передає Корупція.Стар

Перша дружина Андрія Юлія народила йому двох дітей — сина Василя і дочку Ладу, на чотири роки молодшу. В одному з інтерв'ю телеведучий зізнався, що старші діти народилися в той період його життя, коли він ще не ставився до всього того, що відбувається досить серйозно. Перше в біографії Андрія весілля відбулося, коли йому виповнився лише двадцять один рік. Він зізнається, що Юлія була його справжнім коханням, і в ній він бачив ідеал жінки, яка повинна бути поруч з ним.

Та вже тоді, коли Доманський почав працював на радіо не одноразово помічав на собі закохані жіночі погляди. Зі своєю першою дружиною він навчався на одному курсі, але почуття нахлинули на закоханих після закінчення ВНЗ. Це сталося на нічній дискотеці, на яку вони прийшли кожен у своїй компанії. Вони почали зустрічатися, потім зіграли весілля, а через п'ять років після цієї події в родині з'явилася перша дитина — син, якого Андрій дуже хотів. Сім'я Андрія і Юлії проіснувала майже десять років, до тих пір, поки Андрій не захопився іншою жінкою — своєю колегою, телеведучої каналу «1 + 1» Лідією Таран.

Вони познайомилися на загальній вечірці, хоча, як зізнався Доманський, Лідія була йому симпатична задовго до цієї події. Це сталося майже одночасно з народженням в Андрія дочки. Але навіть новонароджене немовля  не втримало телеведучого у сім'ї. Тоді новоспечена кохана Лідія наполягала на тому, щоб він розійшовся з дружиною і «завершив попередню історію».

Популярне: "Ти хотіла світового успіху? Ось він!": Лінденманн звернувся до Лободи

Заради Лідії Андрій пішов з сім'ї й став жити з нею в цивільному шлюбі. Нова дружина Андрія Доманського робила все, щоб їхнє життя нагадувало казку — балувала чоловіка смачними стравами, завжди намагалася йому догодити та народила Андрію дочку. Але, попри всі старання і прохання цивільної дружини Андрія Доманського повести її в ЗАГС, цього так і не сталося.

Перший час все складалося чудово — вони разом подорожували, Андрій познайомив Лідію зі своїм сином. Але через деякий час ця пара розпалася. Однією з причин розставання стала нова любов Андрія — режисер проекту «Мій зможе» на каналі «1 + 1» чарівна дівчина Марина.

Так сталося, що зі своєї другої сім'ї Андрій пішов, коли його другій донечці Василині, народженій у цивільному шлюбі з телеведучої Лідією Таран, було стільки ж років, скільки й синові, коли він йшов з першої сім'ї.

Третій шлюб Доманського, на відміну від другого, був зареєстрований офіційно — це сталося вже після того, як третя дружина Андрія Доманського Марина народила йому дочку Кіру. У них не було весілля, вони просто пішли в ЗАГС і розписалися, на цьому наполягла сама Марина. А у 2016 році Андрій в п'яте став батьком, дружина подарувала йому ще одну донечку.

Зі своєю третьою дружиною Андрій познайомився випадково, в одному з коридорів телестудії. Спочатку вони спілкувалися тільки по роботі, потім між ними зародилася дружба, що переросла в сильне почуття. У той період Марина переживала розлучення з першим чоловіком, Андрій теж пішов від своєї цивільної дружини, і на хвилі загальних переживань вони дуже швидко зблизилися. Андрій познайомив Марину зі старшим сином, а з його старшою дочкою Ладою вона зустрілася, коли вже була вагітна дочкою Кірою.

Від першого шлюбу у третьої дружини Андрія Доманського є син Артем, з яким він не відразу, але все-таки знайшов спільну мову. Перша і третя дружини телеведучого знайомі один з одним і підтримують доброзичливі відносини. Юлія з дітьми живе в Одесі, і вони часто приїжджають один до одного в гості, і це для Доманського дуже важливо. А ось друга дружина налаштована не так доброзичливо і вважає за краще не мати нічого спільного ні з Мариною, ні з Юлією.