Новини про зірок
Подобається

«Така чудова мама»: Відомий хореограф Олена Шоптенко показала знімки з прогулянки зі своїм новонародженим сином

08/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Така чудова мама»: Відомий хореограф Олена Шоптенко показала знімки з прогулянки зі своїм новонародженим сином

Знімки українського хореографа Олени Шоптенко зі своїм новонародженим сином вразили прихильників, передає Корупція.Стар.

Не дивлячись на те, що вперше мамою дівчина стала ще на початку червня, і малюкові виповнилося вже два місяці, дівчина не часто ділиться подробицями свого приватного життя і виховання новонародженого Олексія.

Популярне: "Ти хотіла світового успіху? Ось він!": Лінденманн звернувся до Лободи

Саме тому фотографія Олени з прогулянки з малюком, яку вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм, викликала не малий інтерес у шанувальників.

На знімку Шоптенко у фіолетовій куртці, сонцезахисних окулярах і білих кросівках ходить вулицями Києва разом зі своїм малюком, який лежить в колясці. Правда самої дитини на фотографії не видно, хлопчик повністю сховався в своєму комфортабельному засобі пересування.

Вітер такий, що прогулянка з коляскою проходить як вітрильна регата, але головне, щоб юнга був щасливий?, — підписала свій знімок хореограф.

Шанувальники зірки відзначили, що дівчина після пологів виглядає дуже підтягнутою, хоча велика частина фігури і захована під курткою. І попросили дівчину вже нарешті показати своє щастя.

«Досить його вже ховати, покажи свого красеня», «Відмінно виглядаєте, всього через місяць після пологів», «Так рада, що ви стали мамою, вітаю».