«Шикарна фігура»: Юлія Саніна показала рідкісне фото в купальнику

08/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Шикарна фігура»: Юлія Саніна показала рідкісне фото в купальнику

Популярна українська співачка та солістка групи The Hardkiss Юлія Саніна поділилася з шанувальниками фото з відпочинку, передає Корупція.Стар

Юлія Саніна — одна з небагатьох жінок-знаменитостей, яка практично ніколи не демонструє на публіці свою фігуру. В особистому мікроблозі співачки можна знайти багато фото з концертів, знімків з її незвичайними образами, навіть сімейні кадри, але нічого відвертого.

Зазначимо, що зараз Саніна разом з чоловіком і сином насолоджується відпусткою в теплих краях. Але крім пасивного відпочинку на пляжі, співачка намагається займатися чимось активним. Так, вона разом з сином спробувала катання на каяках, під час якого сфотографувалася в купальнику і вперше поділилася подібного роду фотографіями в особистому мікроблозі. 

Популярне: "Ти хотіла світового успіху? Ось він!": Лінденманн звернувся до Лободи

"Освоїла сапбордінг і на ньому ж відвідала сусідній острів. Непогано, особливо, коли вітер попутний. Дивно, але на ранок спина і руки не хворіли, малюсінька неприємність у вигляді мозоля на руці. Хочу тепер віндсерфінг випробувати"- підписала фото співачка.

Шанувальники взахваті від таких фото своєї улюблениці і не соромляться обсипати Юлю компліментами.