Новини про зірок
Подобається

«Що за шоу таке?»: Тодороенко зізналася, як батько поставився до її творчості

08/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Що за шоу таке?»: Тодороенко зізналася, як батько поставився до її творчості

Популярна телеведуча Регіна Тодоренко розповіла, що в її житті найголовнішим критиком є ​​батько, передає Корупція.Стар.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка опублікувала свій знімок і в коментарях вирішила поділитися історією про те, як найдорожча людина в її житті сприйняла нове шоу. За словами дівчини, батько завжди критично ставився до творчості зірки і часто заявляв про те, що йому не подобається те, чим займається донька.

Популярне: Ніжна і зваблива: Оксана Марченко вразила шанувальників новими фото

"Мій тато, досить, критично відноситься до моєї творчості. Якщо йому не подобається моя нова пісня, проект, концерт, він говорить на пряму: «Подобається / не подобається». Вчора зателефонував мені і каже: — Що у тебе за шоу таке? — ти про моє, пап? — Ну, що за шоу таке?"

Виявилося, що мова йшла про новий проект зірки під назвою «П'ятниця з Регіною», яке телеведуча представила своїм шанувальникам буквально минулого тижня. Поки існує лише два випуски програми. За словами Регіни тато оцінив нове шоу.

«Воно буде найкращим !!! Перший випуск не дотиснули, а ось другий — я заливався сміхом як дитина!) »

Тодоренко подякувала тата, а також всіх шанувальників, які підтримують її.

 

Мой папа, достаточно, критично относится к моему творчеству. Если ему не нравится моя новая песня, проект, концерт, он говорит на прямую: «Нравится/не нравится». Вчера позвонил мне и говорит: — Что у тебя за шоу такое? — ты про мое, пап? — Ну, что за шоу такое? — #ПятницасРегиной что ли? — КОНЕЧНО, оно будет самым лучшим!!! Первый выпуск не дожали, а вот второй — я заливался смехом как ребёнок!) В этом момент я расплылась в улыбке! Спасибо всем, кто верит в меня! ?????? Я училась , учусь и буду продолжать учиться, чтобы каждый раз делать лучше , чем предыдущий и радовать ваааас) А вы любите учиться? На мне любимые украшения — @pandorarussia ❤️ #регинатодоренко #reginatodorenko #регинапутешественница??? #prtshow

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)