Новини про зірок
Подобається

«Щасливі спогади дитинства»: Слава Фролова показала зворушливі фото дітей

08/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Щасливі спогади дитинства»: Слава Фролова показала зворушливі фото дітей

Зірка "Україна має талант" Слава Фролова показала зворушливе фото доньки Серафими

Жінка-загадка Слава Фролова продовжує приховувати своє особисте життя від громадськості і лише зрідка балує шанувальників особистими фотографіями на Фейсбуці, передає Корупція.Стар

Днями суддя шоу «Україна має талант 6» опублікувала в соцмережі знімок дочки, що є великою рідністю. На фото маленька Серафима збирає ягоди, а от Слава під світлиною роздумує над питанням: "Що такого можна подарувати своїй дитині, що буде з ним все життя і не втратить своєї цінності?

Звичайно, щасливі спогади дитинства. Даруйте дітям, і своїм, і не своїм, незабутні миті."

Варто зазначити, що Слава не заміжня, виховує двох діток, але колись їх було троє. 

За словами Слави Фролової, діти — її радість і надія на щасливе життя. На жаль, перша донечка померла в ранньому віці (порок серця). Другий дитинка Марк народився в 2003 році, за чутками, молода мама виховувала його сама, і хто батько — невідомо. У 2011 році з'явилася на світ донька Серафима, батька якої телеведуча також приховує. 

Популярне: "Ти хотіла світового успіху? Ось він!": Лінденманн звернувся до Лободи

Незалежно від того, чи існує чоловік Слави Фролової або його просто немає, дівчина дуже щаслива. У неї є улюблена справа, вдома її чекають чарівні дітлахи і, швидше за все, кохана людина, яка б із задоволенням стала б її чоловіком, якби тільки Слава погодилася.
 
В одному інтерв'ю вона проговорилася, що її коханий захоплюється мотоциклами, як і вона. Відома телеведуча каже, що робота у неї вельми напружена і вимагає багато уваги і енергії. Тому сили вона відновлює, катаючись на мотоциклі або спортивній машині.