Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 9 липня 2018 року

08/07/2018     Автор: Катерина Гук
Гороскоп на 9 липня 2018 року

Овен
Зверніть увагу на своє фінансове становище. Якщо є можливість беріться за будь-яку передбачувану підробіток. Але не переживайте, грошові проблеми скоро улагодяться.


 


Телець
Сьогоднішній день відмінно підходить для здорового способу життя. Займіться своїм харчуванням, постарайтеся більше рухатися, добре буде відправитися поплавати в басейні або на річку.

Близнюки
До вечора ви впораєтеся з основною частиною роботи, а значить, настане час для розваг і відпочинку. Скористайтеся моментом, щоб зустрітися з друзьмі і близькими людьми за чашкою кави і поговорити в невимушеній обстановці.

Рак
Останнім часом, ви щось дуже засумували і засумували. Але сьогодні вас буде оточувати безліч близьких вам людей, які зуміють підняти вам настрій і привести думки на потрібний лад.

Лев
Зовсім скоро у вашому житті встановиться атмосфера невимушеності та легковажності. Ви будете просто насолоджуватися спілкуванням зі своєю половинкою, анітрохи не переживаючи про майбутнє.

Діва
Якщо останнім часом ви ніяк не могли знайти доступ до тих хто вас оточує, то сьогодні це вам нарешті вдасться. Ваші вагомі аргументи допоможуть довести свою правоту навіть самим упертим і незговірливим натурам. Перемога точно за вами.

Терези
Сьогодні вам буде надходити безліч порад і настанов у бік особистого життя. І хоча часом вони будуть непрошеними, вам все одно варто до них прислухатися. Ви зможете почерпнути з них масу вельми корисних для себе думок.

Скорпіон
В цей день вам буде дуже корисно приділити якийсь час самосозерцанию і навести порядок в своїй душі. До кінця розберіться в тому, чого Вам хочеться домогтися у своєму житті і приведіть в норму свій внутрішній стан.

Стрілець
У вас все як ніколи добре. Ви навіть знайдете можливість допомогти комусь із колег. Ви будете буквально здатні на все. І у вихідні теж не станете сидіти склавши руки. Прекрасний період!

Козеріг
Якщо останнім часом у вас були труднощі з розумінням своєї пасії, то сьогодні у вашому житті відбудуться якісь події, які піднімуть завісу цієї таємниці. Ви нарешті зможете розставити в ваших стосунках все точки над "i".

Водолій
Сьогоднішній день дуже добре підходить для того, щоб розслабитися і просто повалятися дурня. Відкладіть усі свої турботи і відмініть всі свої плани. Поваляйтеся на дивані за книжкою. А якщо вам не буде хотітися займатися навіть цим, то просто закрийте очі, розслабтеся і трохи помрійте.

Риби
Друга половина дня відмінно підходить для побудови планів. Краще провести цей час поза офісом. Сходіть в музей або в парк.