Новини про зірок
Подобається

Більше місяця в комі: Легендарну солістку гурту «Фрістайл» перевезли до приватної клініки Києва

08/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
Більше місяця в комі: Легендарну солістку гурту «Фрістайл» перевезли до приватної клініки Києва

Легенда «90-их» вже другий місяць перебуває в комі після важкої операції, передає Корупція.Стар.

Про це розповів арт-директор грурту «Фрістайл», в якому й виступала Ніна Кірсо. За його словами, зараз 55-річну зірку перевели в одну з клінік Києва. Ігор Лахін стверджує, що там більше можливостей того, що співачка все-таки зможе прийти в себе.

Популярне: "Ти хотіла світового успіху? Ось він!": Лінденманн звернувся до Лободи

Чоловік зізнається, головною проблемою залишається катастрофічна відсутність грошей, так як на підтримку життя артистки йдуть тисячі гривень щодня.

"Я не можу назвати клініку і лікарів. Це закрита інформація. Потрібні великі кошти на лікування. Допомога отримуємо від артистів, простих людей, але цього недостатньо ", — сказав арт-директор" Фрістайлу "

Ніна Кірсо знаходиться в комі після того, як другого червня була госпіталізована з інсультом. Після проведення важкої операції жінка так і не прийшла до тями. Рідні артистки продовжують вірити в диво і боротися за життя Ніни.

Нагадаємо, що група «Фрістайл» була створена ще в 1988 році в Полтаві. Її легендарними хітами, відомими кожному українцю стали: «Ах какая женщина», «Чом ти не прийшов», «Больно мне, больно», «Целуй меня горячей».