Новини про зірок
Подобається

Усі знають його голос. Тільки погляньте як виглядає телеведучий «Що? Де? Коли?», Олександр Андросов

07/07/2018     Автор: Яна Романська
Усі знають його голос. Тільки погляньте як виглядає телеведучий «Що? Де? Коли?», Олександр Андросов

На українському телебаченні безліч яскравих та талановитих телеведучих, однак навряд чи більшість з них може похвалитись такими інтелектуальними здібностями як цей чоловік. 

Але є одне але: більшість телеглядачів ніколи навіть не бачили його обличчя – він не з’являється на екрані, всі чують лише його голос. Він – ведучий інтелектуально шоу-клубу «Що?Де?Коли?» — Олександр Андросов і сьогодні редакція Корупція.Стар розповість вам про нього трохи більше.

Олександр народився і виріс у сонячній Одесі, однак, на відміну від своїх однолітків, майже весь свій вільний час він навчався. Після університету він одразу ж пішов працювати до міськвиконкому, а крім цього він ще співпрацював з академією – займався науковою роботою.

 

Після цього він пішов працювати на радіо, де спробував себе у ролі ведучого, що йому дуже добре вдавалося. Після цього, у 2002 році його запросили на телеканал Інтер, де він деякий час був ведучим програми «9 вал».

Любов до науки все ж не давала спокою Андросову, тож він постійно брав участь у різних інтелектуальних змаганнях, де здобув чимало титулів. Згодом він став ведучим інтелектуальної гри «Що?Де?Коли» завдяки якій ми його і знаємо. 

Останнім часом він став популярним настільки, що його навіть запрошують у якості члена журі на конкурси краси, де він разом із знаменитостями обирає найкращу серед красунь.

Зараз Олександр активно працює у сфері рекламного бізнесу.

Андросов – давно щасливий у шлюбі. Разом з коханою дружиною вони виховують донечку-красуню.

Популярне: Ольга Сумська показала як виглядала 30 років тому. Очей не відвести!

Окрім читання він ще дуже любить музику. Серед письменників Олександр найбільше захоплюється творчістю Булгакова, Єрофєєва та Фріша, а серед музики перевагу надає таким гуртам, як «Нещасний випадок», «Машина часу» «Offspring». До речі, він також спробував свої сили у літературі, у співавторстві з іншими членами клубу найрозумніших.