Новини про зірок
Подобається

«Ще б до вух натягнула!»: Відверте фото Каменських вразило шанувальників

07/07/2018     Автор: Яна Романська
«Ще б до вух натягнула!»: Відверте фото Каменських вразило шанувальників

Популярна українська співачка, справжній секс-символ вітчизняної естради, зірка телебачення — Настя Каменських, яка останнім часом виступає під псевдонімом NK, активно веде свій влог в Ютуб та блог в Інстаграм, де постійно ділиться з шанувальниками подіями зі свого життя. Всі вже звикли до того, що вона регулярно показує пікантні кадри, передає Корупція.Стар

Вчора Настя знову показала відверте фото. На ньому немає обличчя зірки, лише її "принади". У кадрі видно груди, ідеальний животик та ноги Каменських.

Шанувальники зірки відмовлялися вірити, що на фото саме Настя. Такий зухвалий образ вони точно не очікували побачити.

"Ну, що це за фото, це не культурно і не красиво. Вибачте але це так", "Який ужассс", "Що це ??? Гидота", "Які жахливі плавки. Все дно. І форма і леопардовий візерунок" , "Ну як таке виставляти ?! На межі з порно", "На межі добра і зла", "Ще б до вух натягнула!", — пишуть у коментарях під фото обурені фанати.

Нагадаємо, днями, Каменських, розповіла, що дуже схожа на одну з чотирьох героїнь серіалу "Секс і місто", а саме на Кері Бредшоу.

Популярне: Ольга Сумська показала як виглядала 30 років тому. Очей не відвести!

У Насті Каменських і Кері Бредшоу є одна спільна слабкість. А саме — любов до  туфель. Ви ж пам‘ятаєте величезну шафу зі взуттям у Кері?