Новини про зірок
Подобається

«Досить публічно принижувати людей»: Фреймут оскандалилася в Мережі своїм новим відео

07/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Досить публічно принижувати людей»: Фреймут оскандалилася в Мережі своїм новим відео

Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут знову потрапила під жорстку критику своїх фанатів через скандальне відео, передає Корупція.Стар

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм вона опублікувала анонс свого нового проекту «шоу Ольги». У перших серіях жінка вирішила приходити до своїх хейтерів з метою перевірити, чи зможуть їй в обличчя сказати те ж саме. У короткому епізоді, який Фреймут продемонструвала шанувальникам, видно як зірка прийшла прямо на роботу до однієї з дівчат і почала вимагати у неї пояснень за те, що та назвала Ольгу «конченою».

Популярне: Ніжна і зваблива: Оксана Марченко вразила шанувальників новими фото

Нагадаємо, що в Мережі було безліч заяв від людей, до яких приходила Фреймут. Герої майбутнього шоу обурювалися, що жінка не цікавилася їхньою думкою, а весь процес зйомки був схожий на публічне приниження.

Прем'єра шоу має відбутися в кінці 2018 року. Але шанувальники вже називають проект «низькопробним» і заявляють, що якщо артистка все-таки випустить свій шоу в ефір, то її рейтинг стрімко впаде.

«Досить публічно принижувати людей, думаєш найрозумніша?», «Ви не вважаєте, що це жорстоко, принижувати людей на всю країну? Шоу про піар за рахунок хейтерів …», «Оля таки кінчена, раз їй прийшла ідея створити таке шоу , настільки не сприймати критику »,« Навіщо? Чого Ви прагнете? Вас не те, що полюблять, вони Вас зненавидять »,« Дивна поведінка. Самі розпалюєте ненависть до своєї персони »

 

@oliashow

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)