Новини про зірок
Подобається

«Я тебе дуже люблю!»: Джамала здивувала шанувальників унікальним знімком свого батька

06/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я тебе дуже люблю!»: Джамала здивувала шанувальників унікальним знімком свого батька

Популярна Українське виконавиця Джамала поділилася рідкісним знімком, який викликав серед її шанувальників справжній фурор, передає Корупція.Стар.

Фотографію зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм. На ній усміхнена красуня відображена в танці зі своїм батьком Алімом Джамаладіновим. Знімок зроблений ще під час весілля артистки, саме в цей момент щасливий батько віддавав свою дочку в руки її коханого.

Популярне: "Я тебе просто люблю!": Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

Співачка розповіла, що цей момент запам'ятався, як один з найбільш зворушливих в її житті. Виявилося, що батько Джамали сьогодні святкує свій 65-й День Народження. Про це артистка зізналася в коментарях до запису. Виконавиця написала кримськотатарською мовою: «Babam Menim, 65 !! çok seni sevem !!», що в перекладі означає «Моєму батькові 65, дуже тобі люблю ».

Шанувальники артистки побажали чоловікові довгих років життя і заявили, що фотографія вийшла дуже милою і емоційної.

"Таке зворушливе фото !!! Довгі літа !!!", "Як красиво і мило !!! З днем ​​народження", "Фото дуже душевне, а батькові довгих щасливих і бадьорих років життя. Нехай всі шляхи ведуть до успіху, добра і веселощів, багато-багато позитиву, здоров'я і везіння ", — пишуть в мережі.

 

Babam Menim,65!! çok seni sevem!!#fathersbirthday

Публикация от Jamala (@jamalajaaa)