Новини про зірок
Подобається

«Вийшла заміж за бізнесмена та чекає дитину»: Як склалось життя найсексуальнішої учасниці «Холостяк 7» Марго

06/07/2018     Автор: Яна Романська
«Вийшла заміж за бізнесмена та чекає дитину»: Як склалось життя найсексуальнішої учасниці «Холостяк 7» Марго

Марго одна із найскандальніших та найсексуальніших учасниць проекту "Холостяк 7". Вона запам'яталась всім своєю своєрідною зовнішністю, адже її весь час звинувачували в пластичних операціях, передає Корупція.Стар.

В неї не було друзів на проекті, бо всі вважали її фальшивкою та думали, що вона прийшла виключно заради піару, та і сама дівчина цього не приховувала. Але не дивлячись на це, вона закохалась в Дмитра і нічого не могла вдіяти зі своїми почуттями.

Популярне: "Я тебе просто люблю!": Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

Марго недовго протрималась на "Холостяку", оскільки сам Дмитро не вірив в її щирість та не міг змиритись з її минулим, тому і виставив дівчину з проекту.

Однак дівчина не припиняла привертати глядацьку увагу на себе вона часто виставляла пікантні фото, через що про неї часто говорили в Мережі.

Та вже через пів року дівчина стрепенулась, мабуть, на неї повпливали нові романтичні стосунки, які розвивались швидко і бурхливо. Її обранцем став бізнесмен на ім'я Михайло. Він часто дивував кохану дорогими подарунками та заради неї готовий був гори звернути. Вже наприкінці минулого року Марго поділилась ніжними фотографіями на яких у гарній білій сукні стоїть поруч з коханим, саме в цей відбулась їхнє весілля.

Окрім цього Марго призналась, що нарешті знайшла того, кого так довго шукала- високого блондина з чарівними очима. Йому нічого для коханої не шкода і він готовий прийняти її такою, якою вона є, не дивлячись на минуле та витівки Марго.

Варто зазначити, що разом ця пара виглядає досить гарно, вони гармонійно доповнюють один одного. Також ми можемо зауважити, що Марго за останній час дуже змінилась вона зменшила об'єм своїх губ. та стала виглядати більш природньо, що дуже радує шанувальників.

Ще однією приємною новиною в життя зірки є те, що зовсім скоро вона стане мамою. Марго досить часто ділиться ніжними фото з округленим животом. ЇЇ чоловік просто готовий носити дружину на руках і кожного дня хоче дякувати за те, що вона повністю змінила його життя.

 

Я никогда фанатично не хотела выйти замуж… Но встретив своего Человека, сложилось так, что мы расписались дважды в самых красивых и романтичных местах на мой взгляд! Одесса⚓️ и Мальдивы? 1 месяц! Этот срок для нас знаковый! Через месяц мой любимый сделал мне предложение?… ещё через месяц мы расписались✍?… и вот уже ровно месяц, как мы «Муж и Жена»? Благодарю Вселенную и Тебя Мой♥️М за то волшебство, которое царит в нас и вокруг нас✨?✨ именуемое — Любовь? _________________________________________ #ЭксХолостячка #Свадьба #Любовь #Чудеса #Male #Maldives #МедовыйМесяц #Одесса #Odessa

Публикация от ЧЕL♥️VEК (@koroleva__margo)

 

Вот знаете, не могу я как-то начать разговаривать со своим «животиком». Ну прям никак!? Стесняюсь что ли… А Миша наоборот, часто разговаривает с «пузожителем» и целует животик. И когда тот мне не даёт спать, у Миши получается договориться с «шариком» и мы засыпаем? А ваши мужчины разговаривают/разговаривали с «пузожителем»? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #Бали #Индонезия #Bali #Indonesia #Беременность #БудущаяМама #9месяцевСчастья #Пузожитель #БеременностьНеБолезнь #HappyDay

Публикация от ЧЕL♥️VEК (@koroleva__margo)