Новини про зірок
Подобається

Справжня копія мами: Як зараз виглядає і чим займається старша донька Олени Кравець, Марія

06/07/2018     Автор: Яна Романська
Справжня копія мами: Як зараз виглядає і чим займається старша донька Олени Кравець, Марія

Відколи найвідоміша гумористка країни, актриса «Квартал 95» та тренер «Ліги сміху» — Олена Кравець стала мамою вдруге, всі тільки й говорять про її милих двійняток – Івана та Катерину. Шанувальники з нетерпінням чекають, коли ж зірка знову покаже нове фото кумедних і милих малюків. Всім цікаво, що нового у житті цих маленьких людей, здається, що про старшу доньку Олени та Сергія всі забули. А Марія вже має чим похвалитися!

Сьогодні редакція Корупція.Стар розповість вам як живе і чим займається донька зіркової матусі, Олени Кравець, — Маша.

Марії вже виповнилося 15 років і її життю може позаздрити кожен підліток, адже коли твоя мама зірка – в житті відкривається багато можливостей. Варто лише їх правильно використовувати, що добре виходить у Кравець-середущої.

У дівчини вже близько двох років є персональний блог у популярній соціальній мережі – Інстаграм. Марія вже назбирала понад 9 тисяч друзів, які слідкують за тим, як живе ця юна красуня. А дівчина, в свою чергу, активно постить нові фото та розповідає що з нею відбувається.

Дівчинка багато подорожує, про це свідчить левова частка світлин у її профілі. Лондон, Стокгольм, Рига, Нью-Йорк, Париж – це лише декілька міст із величезного списку, де вже побувала 15-річна Марія.

Є в її життя і улюблене заняття – дівчинка навчається танцювати в одній з найпопулярніших шкіл країни «Тодес» Алли Духової. Про свої успіхи також розповідає в блозі, часто показує уривки з тренувань.

Підлітковий вік – час для експериментів зі стилем, зачіскою і таке інше. Марія не втрачає свого часу і частенько змінює як не зачіску, то колір волосся. З макіяжем дівчина поводиться стримано – обирає натуральність та мінімалізм.                                                              

Популярне: "Кохана моя, я все одно поряд! Хоч і сльози капають …": Скандальну російську співачку не пустили в Україну

Фанати її зіркової мами вже давно помітили, що юна Марія надзвичайно схожа на Олену. Наче її копія, тільки значно молодша. Більше того, Маша схожа на маму не лише ззовні, у них дуже подібні характери і ставлення до життя. А як вам здається?