Новини про зірок
Подобається

Ольга Сумська показала як виглядала 30 років тому. Очей не відвести!

06/07/2018     Автор: Яна Романська
Ольга Сумська показала як виглядала 30 років тому. Очей не відвести!

Ольга Сумська – справжня зірка на небосхилі українського театрального та кіномистецтва. І хоч їй вже 51 рік, вона все ж не відстає від молодшого покоління і навіть більше – сама задає тренди. Актриса не лише активно займається своєю кар’єрою, вона також намагається показати своїм шанувальникам більше себе – не в ролі і без маски. Це зірка робить у своєму особистому блозі в Інстаграм, передає Корупція.Стар

Сумська, звісно, дуже часто публікує і фото у різних амплуа, але перевагу все ж надає справжності.

Не так давно вона показала як виглядала, коли їй виповнилося двадцять років. Шанувальники просто «ахнули» від подиву, коли зрозуміли, що навіть через 30 років Ольга має такий самий чудовий вигляд.

«Трохи ретро. 20 років…», — пише вона

Не соромиться актриса показувати своє обличчя без зайвих прикрас. Вона не рідко показує себе без макіяжу. І хай вона виглядає трохи втомленою, але все ж така красива!

Часом, Сумська показує свої неймовірні образи в яких їй доводиться зніматися в фільмах чи грати на театральній сцені. Днями вона опублікувала декілька фотографій зі знімального майданчика, де саме відбуваються зйомки нового фільму. 

Уявіть, як це в таку спеку по декілька годин грати героїню 19 століття: у пишній сукні, з важким макіяжем і чудною зачіскою. Та Ользі все під силу.

Для артистки, як і для більшості людей цінними є прості моменти, як от посидіти на березі моря в тиші. І навіть поласувати «пляжними» делікатесами…

«Дякуємо,Южний!❤️????!Після вистави ,зранку заїхали на пляж.Вхід безкоштовний,чистота,кафешки,купа розваг для дітей..А гаряча кукурудза,як у дитинстві..Молоденька,солодка..мммм..+35*..Море +27,медуз немає,релакс..»

Так, уявіть собі, народна артистка України може дозволити собі просто поїсти кукурудзу на пляжі.

Популярне: "Кохана моя, я все одно поряд! Хоч і сльози капають …": Скандальну російську співачку не пустили в Україну

Вистачає часу цій енергійній жінці і на те, щоб доглядати за собою, і на те, щоб проводити час зі своїми рідними та улюбленцями.

Звідки вона бере енергію – не знаємо. Можливо, колись вона поділиться цим секретом.