Новини про зірок
Подобається

«Нічого не соромиться …»: Солістка «The Hardkiss» вразила шанувальників відвертим знімком

06/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Нічого не соромиться …»: Солістка «The Hardkiss» вразила шанувальників відвертим знімком

Солістка знаменитої групи The Hardkiss активно проводить свій відпочинок і ділиться враженнями зі своїми шанувальниками, передає Корупція.Стар.

Кілька днів тому разом з чоловіком Велом Бебко і своїм дворічним сином Даніелем дівчина відправилася на відпочинок на Середземноморське узбережжя до Туреччини. Юлія часто розміщує фотографії з курорту на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм і ділиться подробицями з фанатами.

Популярне: "Я тебе просто люблю!": Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

На цей раз Саніна опублікувала знімок, на якому вона разом з сином привчається до нового виду спорту — сапбордінгу. Це досить молодий вид спорту, в якому серфер стоячи повинен управляти дошкою за допомогою спеціального весла. Дівчина зізнається, що ще тільки вчиться, так, що замість дошки — невеликий човник.

Освоїла сапбордінг і на ньому ж відвідала сусідній острів. Непогано, особливо, коли вітер попутний. Дивно, але на ранок спина і руки не хворіли, малюсінька неприємність у вигляді мозоля на руці, а так ?

Але шанувальників більше привернуло не оповідання про спортивні досягнення артистки, а її фігура. На знімку дівчина позує у відвертому бікіні, і демонструє дуже спортивне і худеньке тіло.

«Супер!», «Для мами у вас фігура неймовірна», «Дуже спортивна», «Чудово виглядаєте», «Ідеальне фото, ідеальна мама і ідеальний син", "Нічого не соромиться і правильно робить з такою-то фігурою", — завалили компліментами фанати артистку.