Новини про зірок
Подобається

«Непитущий алкоголік Винник»: Відомий український продюсер гучно висловився про улюбленця мільйонів

06/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Непитущий алкоголік Винник»: Відомий український продюсер гучно висловився про улюбленця мільйонів

Популярний український артист Олег Винник в черговий раз став приводом для обговорень в соціальних мережах, на цей раз співака порівняли зі Стасом Михайловим, передає Корупція.Стар.

В Україні вже міцно закріпилося поняття «феномен Олега Винника», яке означає невідомого артиста, який за дуже короткий час зміг стати світовою знаменитістю і почав збирати величезні концертні зали.

Популярне: "Я тебе просто люблю!": Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

Відомий український продюсер Олександр Сірий спробував розібратися, чому Олег став таким популярним в Україні і порівняв його з улюбленцем росіян Стасом Михайловим. За словами режисера не дивлячись на схожу популярність — артисти зовсім різні, як і за стилем пісень, так і за своїм образом.

Чоловік вважає, що Михайлов створив собі образ альфасамца, за рахунок чого і став популярним серед жінок, Винник ж вирішив тиснути на жалість.

«Візуально вони різні. Самець Михайлов і непитущий алкоголік Винник. Самця бояться. Непитущого жаліють».

За словами продюсера завдяки тому, що Винник набагато молодше Стаса, він більше схожий не на самця, а на «маминого-синочка».

«На вигляд він молодший і більш беззахисною Михайлова. А жінкам подобаються чоловіки-сини », — вважає продюсер.

Нагадаємо, що сам співак дуже не любить, коли його з кимось порівнюють. .

«Ніколи себе ні з ким не порівнюю, я — не Стас Михайлов, я — Олег Винник, і порівнювати мене з ним не можна», — часто говорить співак.