«Мрію про такого чоловіка!»: Холостяк Іраклі Макацарія спокусив шанувальниць відвертим фото

06/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Мрію про такого чоловіка!»: Холостяк Іраклі Макацарія спокусив шанувальниць відвертим фото

Колишній завидний холостяк країни Іракли Макацарія звів з розуму багатьох фанаток, передає Корупція.Стар

Шанувальниці засипали лайками фотографії головного героя шостого сезону проекту «Холостяк» Іраклі Макацарія, де він позує з оголеним торсом.

Популярне: "Я тебе просто люблю!": Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

Грузинський красавчик Іраки Макацарія, який став головним героєм в шостому сезоні «Холостяка», підкорив не тільки учасниць, а й глядачок з усієї України. Харизматичний, красивий, успішний, мужній і галантний — просто ідеальний чоловік!

Знайти свою любов на проекті Іраклі не вдалося, і як йдуть справи в його особиста життя зараз, теж невідомо, — після публічності на проекті сердечні справи він вважає за краще не афішувати. А ось радувати прихильниць красивими знімками Іраклі як і раніше продовжує!

Так, днями чоловік розмістив в своєму блозі відразу кілька знімків, на яких він виглядає, як справжній Аполлон. Підтягнута фігура, накачані м'язи, ідеальний прес — чи треба говорити, що фанатки Макацарія буквально засипали його компліментами і лайками. Воно й не дивно, чому!

Дівчата просто ошаліли: "Ну просто красень, більше нічого додати)))", "Шикарний мужчина!!!", "Мрію про такого чоловіка!".