Новини про зірок
Подобається

«Ми не за Свєту боїмося»: Продюсер Лободи зізналася, чому співачка не повертається в Україну

06/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ми не за Свєту боїмося»: Продюсер Лободи зізналася, чому співачка не повертається в Україну

Світлана Лобода в найближчий рік не планує повертатися в Україну, передає Корупція.Стар.

Про це в своєму інтерв'ю розповіла її продюсер Нателла Крапівіна.

Популярне: "Я тебе просто люблю!": Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

За словами жінки, зірка останнім часом активно гастролює по Росії і Європі і на виступи в Україні у неї просто немає часу. Продюсер заявляє, що Україна не потрапила в список гастрольних турів Лободи через те, що умови, які надають інші країни набагато комфортніші.

"Ніхто нікуди не переїжджає. Просто зараз ми в Україні практично не буваємо. До кінця серпня Світу в Америці, а потім у нас до квітня 2019 року заплановано близько сотні концертів. Це Прибалтика, Німеччина, Казахстан, Узбекистан … Ми нікуди не переїхали, а просто активно гастролюємо. І робимо це там, де нам дають комфортно виступати ", — розповіла вона.

Крім того, Крапівін обурили санкції, які Україна вводить проти артистів, які гастролюють в Росії.

"Нехай забороняють в'їзд в країну, врубують податки. Цим займаються люди, які демонструють свою професійну неспроможність. Якщо це частина брудної акції по залученню уваги до себе, то ок. Але якщо це серйозно, то я знаю, що їм сказати:" Артисти платять податки з того, що заробляють. А ви, хлопці, платите? "- поскаржилася продюсер артистки.

За словами продюсера, Лободі навіть надходили пропозиції з Києва, але вона відмовилася.

"Нещодавно телефонували з компанії, у якої в центрі Києва відкритий захід в рамках запуску нової продукції. Чи готові були йти на будь-які умови і дати Світлані охорону. Я пояснила:" Ми не за Свєту боїмося. У неї тут будинок, це її країна. Ми хвилюємося за наших шанувальників ". Загалом, доводиться відмовлятися. Шкода, але мені не вдалося утримати баланс і контролювати ситуацію", — пояснила продюсер.