Меган Маркл знову шокує своїми витівками: поява герцогині викликала фурор

06/07/2018     Автор: Катерина Гук
Меган Маркл знову шокує своїми витівками: поява герцогині викликала фурор

Всім відома улюблениця мас Меган Маркл з'явилася на офіційному заході в чудовому платті яскраво-жовтого кольору, передає Корупція.Стар

З дня весілля Меган Маркл і принца Гаррі пройшло майже два місяці, які безсумнівно були для новоспеченої герцогині досить складними. Їй довелося вивчати етикет, відмовитися від багатьох звичок з її колишнього життя, слухати вказівки співробітників палацу …

Популярне: "Я тебе просто люблю!": Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

Навіть вбрання і зачіски для Меган тепер вибирають королівські стилісти. Проте, Маркл всіляко намагається не втратити індивідуальність, і тому в її поведінці простежується певна манера і стиль. Втім, як і у виборі нарядів.

Члени королівської сім'ї завжди вибирають одяг стриманих і відтінків і фасонів. Меган дотримується цього правила, але не завжди. Так, на зустрічі з молодими лідерами з країн Співдружності в особняку Мальборо-хаус на Пелл-Мелл герцогиня Сассекському з'явилася в яскраво-жовтій сукні Brandon Maxwell.

Багато шанувальників відзначили, що раніше настільки викликаючі відтінки могла собі дозволити лише королева Єлизавета II.