Новини про зірок
Подобається

Чарівна Яна Соломко поділилася яскравим фотографіями з відпочинку

06/07/2018     Автор: Катерина Гук
Чарівна Яна Соломко поділилася яскравим фотографіями з відпочинку

Яна Соломко продовжує радувати прихильників ніжними фото з відпочинку в Майамі, передає Корупція.Стар

На цей раз зірка опублікувала пляжне фото, на якому зображена разом з донькою.На ньому Кіра грає в піску, а Яна сидить поруч, демонструючи спокусливі форми в білому бікіні з принтом. Варто зазначити, що Яна доволі часто ділиться світлинами зі своєю незрівнянно красивою донькою, яка дуже схожана зіркову мати.

Популярне: "Я тебе просто люблю!": Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

"Деяким здається, що без соціальних мереж можна прожити тільки в Майамі?!?) Повірте тут це просто не можливо)) А ось нам з вами у нас вдома, потрібно навчитися цінувати те, що нас оточує! Навколо так багато ілюзій! Дівчата, немає без проблемних сімей, немає ідеальних місць, не буває достатньої кількості грошей! Навчіться цінувати, то що ви маєте! І я впевнена ви будете біліше щасливими!" — таким чином підписала Яна своє фото.

Ну звичайно ж такий кадр не міг не порадувати прихильників зірки, які активно коментували фото:

!Яна, маєте чудовий вигляд: фігура, купальник. Ну, і доченька- принадність", "Такі милі", "Купальник супер", "Ви прекрасні", "молода і красива жінка! І доченька- диво!".

 

Некоторым кажется, что без социальных сетей можно прожить только в Майами?!?) Поверьте☝?здесь это не возможно☝?)) А вот нам с вами у нас дома, нужно научиться ценить то, что нас окружает! Вокруг так много иллюзий! Девушки, нет без проблемных семей, нет идеальных мест, не бывает достаточного количества денег!Научитесь ценить , то что вы имеете !? И я уверена вы будете белее счастливыми!?? #yanasolomko #girls #life #love #family #baby #travel #miami #beach #ocean #miamibeach

Публикация от Яна Соломко (@yana.solo)