Новини про зірок
Подобається

«Їхньому шлюбу уже понад 35 років»: Тільки погляньте на чоловіка актриси Тетяни Зіновенко

05/07/2018     Автор: Яна Романська
«Їхньому шлюбу уже понад 35 років»: Тільки погляньте на чоловіка актриси Тетяни Зіновенко

На українських екранах не так багато акторів, які стають глядачам практично рідними. До числа таких належить і талановита жінка, яка зіграла найхаризматичнішу героїню улюбленого ситкому «Коли ми вдома» — актриса Тетяна Зіновенко. Сьогодні редакція Корупція.Стар хоче розповісти вам більше про артистку, яка з неперевершеною легкістю втілює в життя найважчі образи.

Тетяна Миколаївна – корінна киянка, з раннього дитинства вона мріяла стати акторкою. Першу свою роль вона зіграла ще в дитячому садочку, тож зовсім не дивно, що після школи майбутня зірка блакитних екранів подалась до театрального вишу.

Першу роль зіграла у фільмі  «Три гільзи від англійського карабіна», однак після цього вона не стала популярною і у кіно не з’являлася ще дуже довго. Деякий час працювала диктором на радіо та телебаченні. У Тетяни справді дуже гарний голос, тож їй вдалося ще попрацювати і у якості дублера. Цікаво, що більшість улюблених персонажів наших дітей говорять голосом саме Зіновенко.

На екрани ж Тетяна повернулася аж у 2007 році і цього разу – залишилися. Хоч зіграла вона у багатьох картинах, але впізнають її саме за образом Наталії Богданівни. Актрису часто питають як їй – уособлювати таку темпераментну українку, на що вона відповідає:

«Досвід дозволив мені в різні періоди життя зустрічатися з людьми, що говорять або які вчиняють так, як мій персонаж — Наталія Богданівна. Причому це не обов'язково були жінки. Командний тон у героїні явно не від представниці прекрасної статі. Це збірний образ».

Зіновенко дуже подобається робота з іншими героями серіалу. Вони – її друга сім’я.

А щодо сім’ї реальної, то Тетяна вже давно одружена з актором Анатолієм Зіновенком, їхньому шлюбу уже понад 35 років.

Вони зуміли пронести крізь роки своє кохання і досі насолоджуються часом, який проводять разом. Однак, у акторській сім’ї не обходиться і без ревнощів:

«Був у мене випадок один. Я знімався в українсько-польському проекті і ще не відразу знав, що саме гратиму. За кілька днів я отримав сценарій і дивлюся, що там є еротичні сцени. Я показав дружині, і вона поставила мені ультиматум: чи я, чи цей фільм»,  — розповів якось Анатолій про свою ревнивицю-дружину.

Популярне: "Я тебе просто люблю!": Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

Плодами їхнього шлюбу стали дві красуні-донечки – Єлизавета та Анастасія. 

Одна з дівчат вже заміжня, а інша зустрічається з хлопцем. Однак, на відміну від своєї кіношної героїні, Тетяна у свої 54 роки ще не готова стати бабусею. Каже, що вони з чоловіком ще хочуть пожити для себе, а вже тоді бавити внуків.