Новини про зірок
Подобається

Валерія Крук вразила шанувальників ідеальною фігурою в пікантному купальнику

05/07/2018     Автор: Катерина Гук
Валерія Крук вразила шанувальників ідеальною фігурою в пікантному купальнику

Українська телеведуча та фітнес-модель Валерія Крук в черговий раз потішила своїх шанувальників пікантними фото, передає Корупція.Стар.

На цей раз зірка виклала кадри у відвертому купальнику, де показала свої ідеальні форми. Варто зазначити, що крізь тканину купальника видно груди зірки, проте цього вона не соромиться, оскільки вважає це природним фактором.

Популярне: "Я тебе просто люблю!": Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

"Коли неможливо обрати одне фото… Добрий чудовий ранок! Шлю вам промінчики тепла і любові!", — Таким чином підписала своє нове фото Валерія.

Ну звичайно ж такого фото не могли не помітити шанувальники, які активно обговорювали пишні форми зірки та ідеальну фігуру, про яку мріє ледь не кожна жінка.

"На такій фігурі будь-який купальник буде хорошим", "ви дуже милі!", "Які гарні твої риси! Чарівна і зваблива", "Це просто ідеал жіночого тіла", "Фігура шикарна..ви як завжди не перевершена жінка, яка є мотиватор для багатьох дівчат", " Фігура шикарна..ви як завжди красива і мотиватор для дівчаток", "Дуже красиво, просто очі не відвести !….таке буває", "Вогонь у вогні", "Богиня !!!!! ???Крутейшому купальнику"", "Дуже класний купальник! Особливо ефектно на Вашому рельєфному тілі!".