Новини про зірок
Подобається

Пікантні фото Ассії Ахат. Ви тільки погляньте!

05/07/2018     Автор: Яна Романська
Пікантні фото Ассії Ахат. Ви тільки погляньте!

Найвідоміша українська скрипалька та популярна співачка Ассія Ахат не пасе задніх. Зірка з усіх сил намагається показати, що у свої 54 роки вона ще чогось варта, передає Корупція.Стар

Ассія не соромиться виставляти своє тіло напоказ. Для цього вона обирає відверті наряди, або ж зовсім нехтує одягом. Такі пікантні фото часто з'являються в її Інстаграм.

У свої 54 роки Ахат, варто сказати, виглядає дуже добре. Вона багато працює, або зберігати своє тіло у гарній формі. До того ж, поглянувши на її фото ви ніколи не здогадались би, що їй вже стільки років.

Днями, ми розповідали вам, що у її блозі з'явились спокусливі фото.

Зірка позує у бікіні на фоні басейну та у воді. Ахат обрала спокусливий купальник тілесного кольору з леопардовими трусиками. Такий "наряд" гарно підкреслив ідеальну фігуру співачки та її пишні груди.

Популярне: "Я тебе просто люблю!": Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

"На відпочинку не хочеться нікого і нічого фотографувати. Просто дивитися і запам'ятовувати.І радіти, і любити.Не упускати ні хвилини щасливого приємного часу… Але є подруга художниця)), вона, побачивши прекрасне))), не лінується закрбувати", — написала під фото сама Ахат.