Новини про зірок
Подобається

Лобода про відверте: як проходили пологи і про ставлення старшої Євангеліни до сестрички

05/07/2018     Автор: Катерина Гук
Лобода про відверте: як проходили пологи і про ставлення старшої Євангеліни до сестрички

Українська артистка Світлана Лобода розказала про те, як проходили її пологи в Лос-Анджелесі

35 річна поп-королева українського походження, що зараз проживає та працює в Росії, наприкінці травня народила другу доньку. До цього вона дуже мало розповідала про свої пологи, але тепер вирішила поділитися , як появилось її малятко на світ.

Популярне: «Жила з одруженим та зруйнувала весілля іншого»: Як живе після проекту найсором’язливіша учасниця «Холостяка» Галина

Про рівень обслуговування в цій лікарні Лобода також поділилася. Якщо вірити її словам, то вона народжувала в одній з кращих закордонних клінік. Також говорить, що була дуже задоволена рівнем обслуговування.

Співачка не дозволяла рідним бути присутніми при пологах, але за народження дитинки вона дуже не переймалася, адже при ній було дев'ять досвідчених осіб одночасно.

"Рівень медицини в США дуже високий. Від комфорту — до якості. Все продумано до найдрібніших деталей. Зі мною в пологовому залі знаходилося дев'ять фахівців, кожен з яких відповідав за свою роботу. Все дуже злагоджено", — розповіла новоспечена мама.

За послуги і пробування в цій престижній лікарні вона заплатила 50 тисяч доларів.

Співачка також поділилась з нами тим, як сприйняла появу на світ малечі її старша донька Євангеліна:  "Єва у захваті  від сестри. Вона її чекала, мені здається, більше всіх. Щодня  розмовляла з животиком. Зараз вона кожен день говорить:" Спасибі, мамо , що народила мені сестричку ".