Новини про зірок
Подобається

«Коханий чоловік та красуні-дочки»: Камалія поділилась знімком з довгоочікуваної подорожі

05/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Коханий чоловік та красуні-дочки»: Камалія поділилась знімком з довгоочікуваної подорожі

Камалія виставила перше фото в Мережу з подорожі, яку вона так чекала.

Хоча сьогодні співачку не можна назвати дуже популярною виконавицею української естради, проте вона як особистість досі продовжує цікавити своїх шанувальників: відсутність виступів і довгий застій з альбомами не приніс знаменитості великої шкоди.

Популярне: «Жила з одруженим та зруйнувала весілля іншого»: Як живе після проекту найсором’язливіша учасниця «Холостяка» Галина

Останнім її зірковим часом була участь в "Танцях з зірками", де вона своєю витонченістю та загадковістю привернула до себе багато уваги, а особливо до свого особистого життя. Фанати люблять спостерігати за її оновленнями на інтернет-сторінках, де вона всіх тішить не тільки особистими знімками, але й сімейними фотографіями.

Співачка разом з коханим чоловіком Мохаммадом Захуром та своїми дочками-красунями відправилась на відпочинок в довгоочікувачу подорож. І, звичайно ж, потішила своїх шанувальників першим знімком.

Багато хто, особливо чоловіча половина людства, напевне, надіялись на яскраві фото в купальнику, проте Камалія вирішила по-іншому: виклала миле сімейне фото з родиною на пляжі.