Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 6 липня

05/07/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 6 липня

Овен
Події цього дня зажадають від Овнів такого ж ставлення до оточуючих, як мати ставиться до своїх дітей, не виділяючи улюбленців.

Телець
Сьогодні Тельцям вдасться укласти вигідні угоди. Вас буде супроводжувати удача. День складеться дуже вдало.

Близнюки
Цей період сприяє відпочинку. Якщо це можливо, візьміть кілька днів за рахунок відпустки. Спокійний аналіз далеко від справ допоможе вам відкрити нові способи вирішення звичних проблем

Рак
Цей тиждень надасть вам можливість налагодити справи на роботі і розібратися з сімейними питаннями. У цьому періоді варто розраховувати тільки на себе і спиратися на традиційні цінності.

Лев
День не сприятливий для просування справ. Занадто складно домовитися з партнерами, та й конкуренти не дрімають. У фінансових питаннях велика ймовірність прийняття неправильних рішень.

Діва

Не дозволяйте собі йти на поводу у людей, яких ви любите. Робіть все так, як запланували. Багато хто  буде здатний вносити «живий струмінь» в будь-яку ситуацію, що викликає у них інтерес.

Терези
Несприятливими є початок нових проектів, фізична робота і далекі подорожі. Не виключені переживання, пов'язані з родинними стосунками, а також зі стосунками з сусідами, друзями і просто знайомими.

Скорпіон
Зірки сприятимуть вашій роботі. З колегами стосунки будуть налагоджуватися. Контролюйте свої емоції і все вийде.

Стрілець
Вірогідні ситуації, через які  можуть бути зміни і перестановки. За гороскопом 6 липня 2018 з'явиться можливість вирішити складні питання в партнерських відносинах.

Козеріг
Весь день ви будете отримувати важливу інформацію. В результаті можуть з'явитися можливості роботи з іноземними фірмами і зарубіжними партнерами.

Водолій
Сьогодні ви почуєте заслужену похвалу в свою адресу. Намагайтеся бути в центрі уваги. Проявіть себе з кращого боку.

Риби
Сьогодні вас постійно будуть відволікати абсолютно дурними справами. Намагайтеся не нервувати і тримати свої почуття під контролем.