Новини про зірок
Подобається

Чарівна Могилевська похвалилася черговими світлинами з відпочинку

05/07/2018     Автор: Катерина Гук
Чарівна Могилевська похвалилася черговими світлинами з відпочинку

Наталя Могилевська взяла невелику паузу від роботи і відправилася відпочити в Одесу, але відпустка — не перешкода для того, щоб поділитись з шанувальниками пікантними фото,  передає Корупція.Стар.

Наталя все частіше балує шанувальників своїми фото і відео, зробленими на пляжі і біля басейну.

Днями в акаунті зірки з'явилася чергова порція спокусливих знімків і роликів: Могилевська демонструє бездоганно стрункі ноги, підтягнуту фігуру на радість фоловерів, які буквально завалюють її компліментами.

Популярне: "Я тебе просто люблю!": Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

Варто зазначити, що недавно Могилевська тріумфально повернулася в шоу-бізнес після тривалої перерви: співачка дуже схудла і покращала, тому що активно працювала над собою. До того ж, співачка активно ділиться з шанувальниками секретами свого схуднення і зразковим денним раціоном.

«Я говорю тепер всім, що схуднути, постійно недоїдаючи, неможливо. Потрібно забути поняття дієта і швидке схуднення, забути насильство над собою. Тільки здоровий і комфортний спосіб життя і харчування. Потроху змінюючи свої звички можна прийти до приголомшливого результату. У мене щільний раціон, їм 4-5 разів на день і завжди сита. Якщо я в Києві, у мене з собою маленька сумка-холодильник, а в ній — харчування на весь день, за винятком сніданку та вечері — вранці і ввечері я їм будинку. Основний принцип харчування — вуглеводи з овочами і фруктами в першій половині дня, білки з овочами в другій. Після обіду у мене жорсткі правила, порушувати їх не можна. Без легких, спортивних навантажень схуднути буде складніше. Потрібні регулярні легкі навантаження. Прогулянки 15-30 хвилин кожен день цілком достатньо. Але, я, звичайно, Раджу танці! Але найголовніше, завдяки постійній роботі над собою, — я полюбила себе. Такою, яка я є. Це головний секрет гарної форми для кожної жінки », — ділиться Наталя.

Могилевська зараз дуже часто ділиться з шанувальниками фото у купальниках, де демонструє майже ідеальну фігуру. Таким чином вона хоче довести всім жінкам що схуднути може кожна потрібно тільки бажання.

 

 

А вот так? #могилевская #фотонапляже #beach #love #rest

Публикация от Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya)