Новини про зірок
Подобається

«Запам’ятають мене скандалісткою і дурепою»: Астаф’єва відверто розповіла про свій вихід з «NikitA»

04/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Запам’ятають мене скандалісткою і дурепою»: Астаф’єва відверто розповіла про свій вихід з «NikitA»

Популярна українська виконавиця Даша Астаф'єва вирішила розкрити подробиці свого відходу з групи, яка зробила її знаменитістю, передає Корупція.Стар

Нагадаємо, що з групи NikitA дівчина пішла ще у вересні 2017 року, після чого вирішила зайнятися сольною кар'єрою. У колективі Астаф'єва і стала зіркою, виступаючи з іншими солістами в команді більше 10 років. За словами Даші, її вихід не пройшов без гучних скандалів.

Популярне: "Королева літа": Наталя Могилевська показала ідеальне тіло у купальнику

"Ми багато працювали з продюсером гурту Nikita Юрієм Нікітіним. Мій контракт достроково закінчився у вересні 2017 року. Я вважаю, що в подальшому сама принесу собі велику користь у своїй творчій діяльності. Я пішла не без конфліктів. Швидше за все, вони запам'ятають мене скандалісткою і дурепою. Але мені все одно ", — зазначила Астаф'єва.

Співачка додала, що пішла з групи через те, що вирішила сама стати своїм продюсером.

«Той формат співпраці, який пропонує Mamamusic, мені вже не підходив. Тому що все вирішувалося за мене. А мені подобається самій приймати рішення, боротися з перешкодами і осягати нові вершини. Зараз я вчуся заново, вчуся працювати разом з командою, відкривати в собі нові сторони, радитися, довіряти », — розповіла зірка.

Нагадаємо, що зараз артистка виступає з сольними концертами та продовжує привертати увагу величезної кількості шанувальників завдяки своїй епатажній поведінці.