Новини про зірок
Подобається

«Це був такий фейл …»: Виступ Каменських викликав в Мережі величезний резонанс

04/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Це був такий фейл …»: Виступ Каменських викликав в Мережі величезний резонанс

Популярну українську виконавицю Настю Каменських розкритикували шанувальники через виступи на одному з найбільших музичних фестивалів, передає Корупція.Стар

Вчора в Києві відбулося відкриття масштабного фестивалю Atlas Weekend. Перший день виявився насиченим, глядачі змогли побачити відразу декількох великих українських зірок, серед яких виступали TAYANNA, Олег Винник і Настя Каменських. Співачка була однією з хедлайнерів вечора.

Популярне: "Я тебе просто люблю!": Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

На сцені фестивалю вона виступала без Потапа, зі своїми сольними піснями. Дівчина виконала свої коронні треки: «Ця моя ніч», «Тримай» і навіть представила шанувальникам нову пісню під назвою «LOMALO».

Не дивлячись на те, що Каменських на сцені виглядала досить самостійно навіть без свого зоряного екс-партнера, за словами прихильників виступ вийшов занадто нудним.

Настя зі своїм репертуаром просто не змогла завести величезну кількість публіки. У соціальних мережах вже активно почали обговорювати її виступ, заявляючи про те, що просто її жанр не підходить для такого типу заходів.

«Це був такий фейл, що аж соромно», «Як можна це слухати?», «Заспівала всього три пісні, а здавалося, що це ніколи не закінчиться». «Красива вона конечна, але не для сцени на Атласі».