Новини про зірок
Подобається

«Просто ледве не поховала»: Даша Астаф’єва приголомшила шанувальників таємницями з особистого життя

04/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Просто ледве не поховала»: Даша Астаф’єва приголомшила шанувальників таємницями з особистого життя

Популярна українська виконавиця Даша Астаф'єва розповіла про страждання, які їй довелося пережити у своєму житті, передає Корупція.Стар

У своєму інтерв'ю зірка розповіла, що всі її прихильники звикли бачити в ній образ успішної і сексуальної жінки. Її вважають ідеалом краси і стилю. Але при цьому сама Астаф'єва зізнається, що в своєму житті пережила безліч проблем через зовнішність. У школі над нею відверто знущалися.

Популярне: "Я тебе просто люблю!": Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

«У школі я була не те, що неформат … Я страждала, у мене були проблеми зі здоров'ям. Я себе відчувала гидким каченям. Я не шкодую, що це було в моєму житті, тому що ті, кого цькують, найчастіше досягають успіху в житті. Ну, а ті, хто труять, на тому ж рівні і залишаються», — розмірковує зірка.

І навіть не дивлячись на свій успіх в шоу-бізнесі Астаф'єва зізнається, що дуже часто стикається з проблемами. Так в минулому році вона хотіла покінчити життя самогубством.

«Так, я була на обкладинці Playboy. Але в дитинстві, юності я працювала і вантажником, і мила підлогу. Просто не можна акцентуватися на чомусь негативному. Не можна взяти і зупинитися, зітхаючи, як мені погано! Треба завжди ставитися до поганого як до окремого періоду у своєму житті. Знаєте, скільки у мене було всього поганого і неприємного? Я в цьому році себе просто мало не поховала. Але треба знаходити сили витягати самого себе за волосся наверх », — вважає Дарія Астаф'єва.

Правда про причини того, що стало переломним моментом в житті Даші, вона не розповідає. Але можна припустити, що це пов'язано з арештом її коханого, бізнесмена Артема Кіма.