Новини про зірок
Подобається

«Поганяв він стару тітку»: Регіна Тодоренко показала чоловіка, який змусив її попотіти

04/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Поганяв він стару тітку»: Регіна Тодоренко показала чоловіка, який змусив її попотіти

Популярна українська телеведуча Регіна Тодоренко відверто розповіла, хто змусив її попотіти в Одесі, передає Корупція.Стар

Зірка часто любить ділитися в соціальних мережах історіями про свої пригоди. Так і цього разу артистка опублікувала знімок з свого відпочинку в одному з готелів Одеси. Співачка на кілька тижнів повернулася в рідне місто, щоб провести час зі своєю сім'єю.

Популярне: "Я тебе просто люблю!": Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

На фотографії телеведуча позує на тенісному корті зі своїм молодшим племінником. Як розповіла сама Регіна, до цього вона не вміла грати в теніс, поки саме цей хлопець не навчив її управлятися з ракеткою.

«Взяла ракетку і м'ячик, щоб зробити фоточку: «Нібито, дивіться, яка я спортивна, граю в теніс». Але не тут-то було … підбіг мій племінник і старанно почав вчити мене правильно тримати ракетку, подавати м'яч і не заступати за лінію. Знатно поганяв він стару тітку тенісним кортом в готельно-ресторанному комплексі. Тепер з боків — 1кг) »- розповіла цікаву історію Тодоренко.

Шанувальники Тодоренко відзначили, що на фотографії дівчина виглядає дійсно щасливою.

«Клас! Така жива фотографія! »,«А ракеточку на фотке ви дійсно тримайте неправильно))»,« Хочеш схуднути-за частіше роби «спортивні» фоточки))) »,«Які обидва спортивні))) »,«Ахаахаха !! Суперські»- посміялися з поста фанати.

 

 

Взяла ракетку и мячик , чтоб сделать фоточку: «Типа смотрите , какая я спортивная , играю в теннис» ? Ни тут-то было…подбежал мой племянник и усердно начал учить меня правильно держать ракетку, подавать мяч и не заступать за линию. Знатно Погонял он старую тетку по теннисному корту в гостинично-ресторанном комплексе @Veles_hotel_odessa ???. Теперь с боков — 1кг) Каким видом спорта вы занимаетесь? #регинатодоренко #регинапутешественница #одесса #reginatodorenko

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)