Новини про зірок
Подобається

Чарівна TAYANNA підкорила прихильників новими відвертими фото в пікантних топах

04/07/2018     Автор: Катерина Гук
Чарівна TAYANNA підкорила прихильників новими відвертими фото в пікантних топах

Завжди красива та одночасно ніжна TAYANNA порадувала шанувальників новими ефективними фото, де позувала перед прихильниками в коротких пікантних купальниках, передає Корупція.Стар.

Як стало відомо таки й образ співачка приміряла на себе заради фотосесії у популярномо журналі Pink.

Окрім цього співачка зізналась, що в дитинстві не могла похизуватись такими формами, оскільки страждала від надмірної ваги і часто сиділа на дієтах. Проте зараз вона іншої думки, TAYANNA стверджує, якщо є недоліки у фігурі то їх потрібно приховувати правельним вбранням.

Популярне: "Я тебе просто люблю!": Оля Полякова показала рідкісні фото з коханим

"Для мене важливий щоденний раціон правильного і здорового харчування: не їм солодке і давно перестала вживати м'ясо. Мені хочеться мотивувати жінок займатися своїм тілом, стежити за харчуванням, вести активний спосіб життя і нарешті полюбити спорт", — сказала TAYANNA.

Нагадаємо, нещодавно в багатьох ЗМІ почали обговорювати бурхливий роман співачки з молодим виконавцем та сином відомого шоумене Дмитра Коляденка, Філіпом. Та попри всі чутки і плітки виконавиця спростовує романтичні стосунки з Філом, говорячи, що в них лише дружні стосунки, однак дуже близькі.