Новини про зірок
Подобається

Знову разом? Козловський показав миле фото з Рамніою

03/07/2018     Автор: Яна Романська
Знову разом? Козловський показав миле фото з Рамніою

Віталій Козловський розійшовся зі своєю коханою Раміною ще у вересні минулого року. Розрив закоханих, які вже планували своє весілля, був не надто приємним, передає Корупція.Стар

Підігрівав всю цю ситуацію ще й той факт, що і Віталій, і Раміна гаряче коментували своє розставання в соціальних мережах. Як розумієте, люди, які регулярно обмінюються образами, друзями після цього залишатися не можуть, та й про будь-яке спілкування тут мови не було.

І от, раптом, в Мережі з’явилися спільні фото екс-закоханих. Прихильники зірок одразу ж вирішили, що Раміна з Козловським відновили свої стосунки, однак це не так. З’ясувалось, що співак погодився поговорити з Раміною у рамках проекту «Ходять чутки», ведучою якого і є дівчина.

Звісно ж вони обговорили історію розриву своїх стосунків. Козловський розказав, як він намагався забутися.

«Я тоді впав на саме дно свого буття. Я тоді випивав, я тоді багато гуляв. Щоб скотитися по соціальних сходах, це ось було після розставання з тобою. Зараз я можу спокійно про це говорити, тому що я це пережив. Тоді було дуже погано. Нічні клуби, знайомства. Я робив те, що ніколи не робив і не дозволяв собі робити. Під час туру я зустрічався з деякими прихильницями», — відверто розповів співак.

Зізнався Віталій і в тому, що йому соромно за деякі свої слова і вчинки:

«Ти не уявляєш, яку ти мені хр*нь зробила, душевну. Я не буду зараз розповідати, в яких місцях я був, в якому вигляді мене знаходили деякі мої друзі і потім показували мені фотографії»

Дозволив він собі і попрікнути Раміну:

«Не ти ж говорила, що весілля не буде. Ми обоє це вирішили. Ти особливо, мені здається, не страждала, дитинко. Тебе затягла настільки Москва, що власне вона і стала нашою головною причиною, розлучницею», — зазначив артист.

Популярне: "Королева літа": Наталя Могилевська показала ідеальне тіло у купальнику

На всі ці слова, Раміна відповіла йому так:

«Я страждала останнім часом у відносинах, тому для мене це було полегшення, що ми з тобою розійшлися. Так як я морально розуміла, що була не готова вступати в стосунки з публічною людиною. Мене стали руйнувати розмови про весілля, про нас»

Сподіваємось, обом екс-закоханим стало легше після цієї розмови.