Новини про зірок
Подобається

«Він злякався і …»: Tayanna розповіла про розставання з батьком її дитини

03/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Він злякався і …»: Tayanna розповіла про розставання з батьком її дитини

Популярна українська виконавиця Тетяна Решетняк, яка ревно оберігає своє особисте життя, зізналася про відносини з батьком своєї дитини, передає Корупція.Стар

Співачка розповіла про чоловіка, який  став батьком її дитини. Тетяна зізнається, що це була перша і найсильніша любов в її житті.

Популярне: "Королева літа": Наталя Могилевська показала ідеальне тіло у купальнику

Різниця у віці з батьком моєї дитини у вісім років. З ним ми познайомилися в студії, він теж музикант. Наші відносини розвивалися дуже стрімко. Це була справжня любов, про яку можна тільки мріяти. Така, яка робить людей щасливими, але може і заподіяти біль.

За словами співачки, головною проблемою їх відносин був вік. Єгор був молодший за неї на вісім років і на момент її вагітності хлопцеві було всього 18. Він просто не був готовий до таких відносин.

Він не був готовий до сімейного життя. Ми обидва хотіли дитину, але коли це сталося, він злякався і не зміг взяти відповідальність за маленьку людину. Ми розійшлися, залишилися друзями. Люди в нашому житті зустрічаються для чогось: наша любов подарувала життя  чудовій дитині на світі. І вже за це я завжди буду йому вдячна.

Нагадаємо, що відносини пари протрималися всього 3 роки, до народження сина Даніеля. Батька дитини співачка своїм шанувальникам так і не показувала.