Новини про зірок
Подобається

«Ви просто світитеся»: Жанна Бадоєва поділилася рідкісним знімком зі своїм чоловіком

03/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ви просто світитеся»: Жанна Бадоєва поділилася рідкісним знімком зі своїм чоловіком

Рідкісний знімок популярної української телеведучої Жанни Бадоєвої викликав в Мережі справжній фурор, передає Корупція.Стар

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм екс-ведуча «Орла і решки» поділилася знімком зі своїм коханим чоловіком. На фотографії Жанна стоїть в обнімку з Василем Мельчіним. Щаслива пара разом вигулює їх маленького домашнього улюбленця. 

Популярне: "Королева літа": Наталя Могилевська показала ідеальне тіло у купальнику

Причому на фотографії пара одягнена в однаковому стилі — білі сорочки і шорти. Хоча шанувальники відзначили дивним той факт, що жінка позує в білих чоботях, а ось чоловік для прогулянки вибрав звичайні тапочки.

Передплатники зірки завалили її компліментами, заявивши, що вони з чоловіком одна з найкрасивіших пар шоу-бізнесу.

«Жанна, ви чудова пара! Жіночого щастя вам! Дуже позитивне фото »,« Ви так добре виглядаєте разом »,« Так цікаво: сорочки білі, спідничка і шорти теж одного кольору, і бадьоро з однієї ноги йдете з посмішкою і любов'ю », Обожнюю вашу пару ».

Нагадаємо, що Бадоєва часто заявляє про те, що вона щаслива. І причиною такого стану зірки є її чоловік. Жанна зізнається, що за весь час спільного життя зрозуміла, що це та людина, про яку вона мріяла. Нагадаємо, що зараз подружжя жиуть в Італії і повертатися в Україну зірка найближчим часом не планує.

 

Доброе утро))) ❤️ куртка @buts8

Публикация от Zhanna Badoeva — Жанна Бадоева (@zhanna_badoeva)