Новини про зірок
Подобається

«Такий крихітний лисик»: Джамала поділилася зворушливим знімком свого сина

03/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Такий крихітний лисик»: Джамала поділилася зворушливим знімком свого сина

Популярна українська виконавиця Джамала зворушила шанувальників фотографією зі своїм маленьким сином, передає Корупція.Стар

На своїй сторінці в соціальній мережі співачка опублікувала новий знімок, на якому вона позує разом зі своїм малюком. На фотографії зірка ніжно обіймає Еміра-Рахмана і притискає до своїх грудей. Крихітний хлопчик вміщується в одній долоні виконавиці.

Популярне: "Королева літа": Наталя Могилевська показала ідеальне тіло у купальнику

Сама Джамала заявила, що таке маленько чудо приносить найбільше задоволення в житті. «Щастя воно тут», — підписала свій знімок артистка.

Знімок відразу оцінили шанувальники співачки, так як до цього Джамала якщо і показувала свою дитину, то тільки в колясці, або повністю одягненою. На цьому ж знімку фанати виконавиці відзначили, що малюк абсолютно лисий.

«Який маленький Лисик», «Скільки тепла і любові в очах», «Дуже миле фото», «він« Такий крихітний? мені здається Ви змінилися якось, стали ще красивіше что-ли, не можу зрозуміти ».

Нагадаємо, що Емірові-Рахману виповнилося вже три місяці. Джамала розповідала, що хлопчик уже навчився співати і підспівує їй під час колискових. Зараз співачка разом зі своєю сім'єю перебуває у Львові, куди вона приїжджала н «Джаз-фестиваль».

 

Happiness is here ❤️??

Публикация от Jamala (@jamalajaaa)