Новини про зірок
Подобається

«Так ти вагітна?»: Нове фото Насті Каменських викликало в Мережі справжній фурор

03/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Так ти вагітна?»: Нове фото Насті Каменських викликало в Мережі справжній фурор

Популярна українська виконавиця виявилася в центрі уваги користувачів соціальних мереж завдяки своєму новому знімку, передає Корупція.Стар

Днями Настя Каменських вирішила похвалитися на своїй сторінці в Інстаграм фотографіями в стильному вбранні від свого бренду. Співачка позувала в плямистій футболці і штанях, поверх яких накинула довгий чорний плащ. Образ доповнила розкішна зачіска. Настя вирішила завити свої локони, через що здається, що зачіска Каменських збільшилася в обсязі.

Популярне: "Королева літа": Наталя Могилевська показала ідеальне тіло у купальнику

Але шанувальників привернув і інший факт. На знімку видно, як у Насті випирає животик. Фанати артистки відразу почали висувати теорії про вагітність зірки. З огляду на, що сама Каменських не так давно зізналася про свої заручини і майбутнє весілля, такі припущення передплатників зірки небезпідставні.

«Так ти вагітна?», «Щось з'їла або правда вагітна», «Який вже термін?».

Хоча деякі шанувальники приписали кругленький живіт зірки невдалому знімку.

«Та це просто футболка така», «Просто фото невдале», «Та не вагітна вона».

Сама ж артистка вирішила чутки не коментувати, а в підписі до фотографії розповіла, що зараз весь свій час приділяє новим досягненям.

«Так швидко біжить час! Хочеться все встигнути, скрізь побувати, все спробувати, а головне, вчитися. Я не знаю від куди ця нескінченна жага йти вперед, але так рада, що ця частина мого характеру змушує мене не стояти на місці », — зазначила артистка в соцмережі.